TIGA BARANG WAJIB BAWA SEMASA TRAVEL

BARANG-WAJIB-BAWA-SEMASA-TRAVEL
Tiga Barang Wajib Bawa Semasa Travel

Kali ini Abang Jay nak info sikit tentang tiga barang wajib bawa semasa travel.Mesti akan ada yang bertanya kenapa tiga barang jer Abang Jay?Sebab bagi Abang Jay hanya tiga barang ni jer yang penting.Barang-barang lain pun penting juga,cuma jika tiada tiga barang ni bagi abang Jay travel tak bermakna langsung.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MAKANAN WAJIB BAWA SEMASA TRAVEL

MAKANAN WAJIB BAWA SEMASA TRAVEL

Berita baik buat semua kaki Travel.

Mychef dengan bangganya memperkenalkan produk baru yang mesra travel,pek kalis air dan sesuai untuk dibawa ke seluruh dunia.Jika sebelum ini Mychef di kenali dengan mengeluarkan produk frozen food.Namun kini Mychef telah menukar strategi pemasaran sekaligus menukar keseluruhan Produk keluarannya.

Kali ini Mychef akan mensasarkan ke golongan kaki Travel,kaki panjat gunung dan juga golongan pekerja yang sibuk.Segmen kali ini Abang Jay nak sembang pasal Travel.Pasal selepas di cuba dan di rasa.Memang sangat sedap.Ops lupa nak inform,Mychef buat masa ini cuma mengeluarkan tiga jenis sku sahaja.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Zawara Coffee Bukit Jelutong


lamb shank zawara
Alhamdulillah sesi pertemuan bersama Pengarah Urusan Zawara Sdn Bhd,En Mohd Fizal Rashid @ Meck selesai.Kedatangan kami, team marketing Mychef ke Zawara Sdn Bhd adalah untuk menjalin hubungan perniagaan untuk supply Produk sejuk Beku MyChef ke seluruh outlet Zawara Sdn Bhd.

Kedatangan kami disambut mesra oleh En Meck.Lebih kurang 2 jam kami disana membincangkan keadaan semasa ekonomi tempatan dan global.Sebenarnya bukan mudah untuk menjalin hubungan perniagaan bersama dengan sebuah syarikat yang bagi aku dah establish ni.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BORANG Skim Peduli Sihat untuk Rakyat Selangor

kad peduli sihat selangor

Berita baik untuk Rakyat Selangor.Bagi yang masih belum dapat tahu apa itu Skim Peduli sihat mari kita rungkaikan.Skim Peduli Sihat di wujudkan pada bulan Disember 2016 yang lepas,Tujuan utama supaya warga Selangor sentiasa dalam keadaan sihat dan produktif.Ia juga untuk menggalakkan rakyat Selangor sentiasa peka dan peduli dengan kesihatan masing-masing.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Makan Kebab Turki Baba Rafi di Shah Alam

kebab turki shah alam

Layan makan KEBAB TURKI Baba Rafi di Komplek PKNS Shah Alam.Sebenarnya takda niat pun nak makan Kebab Turki Baba Rafi ni,kebetulan pada laluan kami sekeluarga.Biasalah bila perut dah lapar apa yang nampak semua nak.

Anak sulung aku memang peminat Kebab.Jadi dah alang-alang nampak apa kata kata kita try test Kebab Turki Baba Rafi ni.Mengikut wikipedia Kebab Turki Baba Rafi mempunyai lebih 1000 outlet di tiga negara seperti Indonesia,Malaysia dan Filipina.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...